در پرسه اول؛ در محله امامزاده یحیی و گذر میزمحمود وزیر حضور خواهیم داشت تا در بازارچه ها و کوچه های شهر، تجربه زندگی روزمره و فهم فضا از گذر تا خیابان را بچشیم، تا با گذشتن از گذر به خیابان برسیم. برنامه های پرسه در رگهای تهران بازدیدها پیرامونی است و هدف ما تجربه زیست در شهر است. ثبت نام در سفرنویس گالری عکسهای پرسه اول اولین برنامه از این بازدید اجرای دوم برنامه اجرای سوم برنامه اجرای چهارم برنامه شرح پرسه در رگهای تهران
-
-
پرسه در رگهای تهران
معرفی ایده کار : ایده خیابان گالری ها نخستین بار توسط دکتر غزال کرامتی مطرح شد .ایده ای که در آن شهر به بزرگی یک گالری بود و هر پلاکی می توانست یکی از آثار ارزشمند آن باشد و معرفی شود . پرسه دررگهایتهران بر مبنای همین ایده سازو کار را شکل داده است ,وارد هیچ بنایی نمی شود همیشه در مسیر است و همچون کودکی ناشناخته هارا تجربه می کند و همچون باستان شناسی تلاش می کند روایت هارا بیرون بکشد. . در مجموعه گشتهای پرسهدررگهای تهران در گنجینه جداره های پرهیاهوی، هزار توی شهر قدم می زنیم تا گالری همیشه دایر شهر تهران را حس کنیم.۱-محور اول: امامزاده…
-
رزمآرا دوسیه سکوت
در مورد این مستند آمده است:” “«رزم آرا؛ یک دوسیه مسکوت» به کارگردانی سید احسان عمادی و تهیه کنندگی حسام اسلامی روز دوشنبه پنجم شهریور ماه ساعت ۱۹ در موزه سینما روی پرده می رود و به این شکل اکران این مستند در گروه هنر و تجربه آغاز می شود. در این مستند ضمن بازخوانی یک پروندهی جنایی، به داستان زندگی سیاسی و قتل مرموز سپهبد حاجیعلی رزمآرا میپردازد؛ نخستوزیری که در دوران کوتاه صدر ارتش، گروههای سیاسی کشور را چنان با خود دشمن کرد که همگی مشتاق حذفش بودند و کسی از مرگش غمگین نشد، هرچند هیچیک حاضر نبودند مسئولیت کشتنش را به عهده بگیرند.” پرونده یک قتل با…
-
رئیسالوزرا
درباره فیلم آمده است: روایت زندگی ” احمد قوام السطنه ” . شخصیت خاکستری تاریخ سیاسی ایران . مردی که با وجود دستاوردهای بزرگ سیاسی ، هیچگاه پیش چشم مردم ایران “قهرمان ” نبود . این فیلم به کارگردانی محمدرضا هاشمیان انجام شدهاست.
-
میدان بی حصار
در مورد فیلم گفته میشود: طی یک صد و پنجاه سال میدان توپخانه تهران، مرکز این شهر بوده و شاهد حوادث گوناگونی که تاریخ معاصر کشور را ساخته است. از جمله اعدام شیخ فضل الله نوری در این میدان بنای این میدان به دست محمد ابراهیم معمار باشی به دستور ناصر الدین شاه برای نگه داری توپ ها بنا شد. این مستند سرگذشت پر فراز و نشیب این میدان توپخانه را بازنمایی می کند. این فیلم از نظر سنمایی مجموعه ای قابل توجهی به جهت جمع آوری مستندات و تصویرسازی سه بعُدی میدان میباشد. نگاهی به مستند میدان بیحصار نمایش فیلم مطلب منتشر شده کوبه در مورد میدان بی حصار
-
فراخوان مستندسازی
آرش طبیب زاده در صفحه اینستاگرامی تاریخ شفاهی معماری معاصر ایران با انتشار این تصاویر نوشته است: تا اوايل دهه ٩٠ دفتر “سيما فيلم” بود. چند سالي است كه متروكه است. دو سال قبل براي مزايده تابلويي بر آن قرار دادند. به تازگي سرايداري درون آن است. نشانه ها دلالت به تخريب آن در چند ماه آينده دارد. معماري نسبتا خوبي دارد. پيشنهاد به علاقه مندان براي عكسبرداري و نقشه برداري بنا را دارم. زمان محدود است و امكان تخريب بسيار نزديك. الهيه/ خيابان حسابي بر آن شدیم تا با انتشار این دست اخبار تلاشی در جهت جلب مشارکت عمومی برای مستندسازی انجام داده یاشیم.